Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@02:58:43 GMT

اختراع جک کنترلی ماشین به‌صورت بلوتوث توسط مخترع جوان قمی+ فیلم

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۸۸۰۷

اختراع جک کنترلی ماشین به‌صورت بلوتوث توسط مخترع جوان قمی+ فیلم

‍‍‍‍‍‍

محمدحسن عبداللهی نوجوان ۱۷ ساله قمی است که موفق به اختراع جک کنترلی با بلوتوث گوشی موبایل شده است. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۰ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، هفته پژوهش و فناوری فرصت بسیار خوبی برای بازیابی یافته‌های پژوهشی بوده تا بتوان به منزلت خدمتگزاران این عرصه ارج نهاد و از آن‌ها قدردانی کرد، بدین منظور برگزاری نمایشگاه‌های دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار یکی از کارهای بسیار خوب در دو حوزه عمده پژوهشی و فناوری برنامه‌ریزی‌شده و در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار استان قم یکی از این کارهای خوب است که به‌مناسبت هفته پژوهش آغاز به‌کار کرده و در آن مراکز پژوهشی، دانشگاهی و فناوری آموزش عالی، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های تحت نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، تسهیل‌گران توسعه و تجاری‌سازی فناوری و مهندسی در جنگ در غرفه‌های مختلف به ارائه دستاوردهای خود می‌پردازند.

به همین بهانه با محمدحسن عبداللهی دانش‌آموز 17 ساله رشته مکاترونیک هنرستان شهید چمران و مخترع جک بالابر خودرو با کنترل بلوتوث که محصول خود را به نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان قم آورده به گفت‌وگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌آید.

عبداللهی با اشاره به محصول اختراعی خود اظهار داشت: اختراع مربوط به جک بالابر خودرو بوده که با کنترل بلوتوث انجام می‌شود و به‌منظور راحتی و آسان‌تر شدن کار بانوان و یا کسانی که معلولیت جسمی دارند ساخته‌شده است.

وی با بیان نحوه کار جک بالابر خودرو که با کنترل بلوتوث انجام می‌شود، گفت: بانوان یا کسانی که معلولیت جسمی داشته و نمی‌توانستند به‌صورت اهرمی این کار را انجام دهند، با این اختراع می‌توانند، جک را با بلوتوث کنترل کرده و زمانی که برق را به کنترل جا فندکی ماشین می‌زنند به گوشی وصل شده و با گوشی به‌صورت بلوتوث جک را به‌صورت پایین یا بالا هدایت کنند.

این مخترع قمی با بیان اینکه این محصول فعلاً به‌صورت نمونه‌ای بوده و به تولید انبوه نرسیده است، تصریح کرد: در این نمایشگاه تصمیم گرفته‌شده که این محصول را به تولید انبوه هم برسانیم.

وی با بیان اینکه این ساخته نمونه خارجی ندارد و اولین نمونه‌ای بوده که در دنیا به‌صورت بلوتوثی تولیدشده است، خاطرنشان کرد: این محصول فعلاً جایی ثبت‌نشده اما در این نمایشگاه تصمیم گرفته شد برای ثبت اختراع و تولید انبوه فرستاده شود.

عبداللهی با بیان علت و دلایل اجرای این ایده، گفت: قرار شد که در این نمایشگاه حضور داشته باشیم، بعد با همفکری دوستانم به فکر ساخت جک بالابر خودرو افتادیم، یکی از نمونه‌های ما بالابر خودرو بود که کارایی بیشتر میان عموم داشته و همین‌که قدرت بیشتری داشته باشد بنابراین تصمیم به ساخت این محصول گرفتیم و بعد از ساخت آن را روی خودروهای پژو، پراید و پیکان تست کردیم.

مشکلات استان سمنان موضوع اختراعات نخبگان باشدمرکزی| ثبت اختراعات بین‌المللی امسال به دو برابر کل سال گذشته رسیدجوان روستازاده‌ای ‌که با کارآفرینی توانست قطعات‌ مورد نیاز کارخانه‌اش را ‌اختراع کند

وی ادامه داد: علت اینکه چنین ایده‌ای به ذهنمان رسید آسان کردن کار افرادی که معلولیت جسمی دارند و زنان بود که به‌تنهایی نمی‌توانند جک خودرو را بالا ببرند، بنابراین به‌منظور راحت‌تر شدن کار این دو قشر، کارایی برای جامعه و سودآوری برای اصحاب علم این کار انجام شد.

این مخترع قمی با بیان اینکه قیمت تک نمونه‌سازی شده این محصول 150 هزار تومان شده است، تصریح کرد: در صورت تولید انبوه قطعاً قیمت آن کمتر خواهد بود، مشکلی با تولید انبوه نداریم، مشکلات آن را برطرف کرده و در صورت حمایت‌های مالی مسئولان آن را می‌توان به تولید انبوه رساند.

انتهای پیام/ ز

R7854/P4001/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۸۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: صنعت غذایی کشور عمدتا وارداتی است و از دانش فنی و تکنولوژی داخلی در حد مطلوب استفاده نمی‌شود؛ این در حالی است که کشور ما توان داخلی خوبی در حوزه صنعت غذا دارد .

فرشته حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه فردا، ۱۳ اردیبهشت نخستین رویداد ملی فبین‌فود با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی و معاونت علمی ریاست‌جمهوری در مشهد برگزار می‌شود، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد ارتقای سطح فناوری در حوزه صنایع غذایی کشور است. با توجه به اینکه رویکرد جهاد دانشگاهی توسعه پژوهش‌های فناوری‌محور کاربردی است و با هدف کمک کردن به حل مسائل کلان کشور گام برمی‌دارد، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی کار در حوزه امنیت غذایی را به عنوان هدف خود قرار داده و در طی سال‌های اخیر تمامی فعالیت‌های پژوهشی خود را با هدف کمک به امنیت غذایی کشور هم‌راستا کرده است.

وی اضافه کرد: در حوزه امنیت غذایی پژوهش‌های زیادی انجام شده که بسیاری از آن‌ها به مرحله کاربرد نرسیده‌ که این ناشی از عدم ریسک‌پذیری صنعت غذا در حوزه نوآوری است، این صنعت به دلیل بالا بودن هزینه‌ها و عدم اتکا به دانش داخلی حاضر به انجام ریسک نیست و همان رویه قابل پیش‌بینی را ادامه می‌دهد. برای ارزان و آسان کردن هزینه‌های نوآوری ضروری است تا حاکمیت در این حوزه ورود پیدا کرده تا هزینه ریسک برای بخش خصوصی کاهش یابد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: صنعت غذایی کشور عمدتا وارداتی است و از دانش فنی و تکنولوژی داخلی در حد مطلوب استفاده نمی‌شود. این در حالی است که کشور ما توان داخلی خوبی در حوزه صنعت غذا دارد و دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها دانش فنی خوبی را تولید می‌کنند، اما متاسفانه این دانش فنی به صنعت راه نمی‌یابد. به منظور حل این مشکل، زیرساخت‌های حمایتی توسط دولت ارائه شده و یکی از این زیرساخت‌ها که توسط معاونت علمی ریاست جمهوری به وجود آمده، توسعه و ایجاد آزمایشگاه‌های ساخت سریع (فب‌لب) است که می‌تواند تاثیر بالایی در بهبود و ارتقای صنعت غذایی کشور داشته باشد.

حسینی افزود: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان مرکزی علمی که بیش از ۳۰ سال سابقه در حوزه صنعت غذا دارد، در این زمینه وارد شده و حلقه‌ای از بازیگران این طرح را تشکیل می‌دهد. در این خصوص زیرساخت‌های مطلوبی در پژوهشکده وجود دارد که به عنوان فب‌لب تخصصی با پژوهشگران به اشتراک گذاشته می‌شود. یکی از دلایلی که جهاددانشگاهی برای اجرای این طرح انتخاب شده، این است که این نهاد در سطح کشور شبکه عظیم و گسترده‌ای دارد و در سابقه کارهای شبکه‌ای خود نتایج خوبی را ارائه داده است.

وی تاکید کرد: من به عنوان یک پژوهشگر معتقد هستم که انجام چنین کار جدیدی نباید به صنعت و پژوهشگر صدمه‌ای وارد کند، بلکه باید نهادی در این امر واسطه شود و حمایت خود را در جهت تسهیل‌گری برای هر دو طرف پژوهشگر و صنعت به ارمغان بیاورد. بنابراین جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که زیرساخت‌های مناسب، نیروی انسانی ماهر و... دارد و از چالش‌های صنعت نیز آگاه است، در این طرح وارد شده و حمایت خود را آغار کرده است، خصوصا که صنعت توان مالی و انسانی مناسبی را ندارد و به تنهایی نمی‌تواند در این حوزه وارد شود.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه کار گروهی از دو جنبه اقتصادی و فرهنگی دارای اهمیت است، گفت: یکی از ضعف‌های ما کار گروهی است و باید توجه کنیم که اگر تمامی بخش‌های دخیل در حل یک مسئله دست به دست هم بدهند، نتیجه کار بسیار مطلوب و خوب ارائه می‌شود و فرهنگ کار گروهی در میان جامعه رواج پیدا می‌کند. حضرت علی(ع) نیز در این خصوص فرموده‌اند: «دست خدا با جمعیّت است». بنابراین رویداد فبین‌فود از این جهت کاری فرهنگی هم محسوب می‌شود و در راستای ترویج فرهنگ کار گروهی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد